BEMUTATKOZÁS

Azért dolgozunk, hogy a fogyatékkal élők és az idős emberek önálló, teljes életet élhessenek.

A Fűzfa Támogató Szolgálat 2004 óta működik. Személyi segítéssel és szállítási szolgáltatással támogatjuk ügyfeleinket. Mindennapi feladatok ellátásában támogatjuk őket, hiszen mindenki megérdemli, hogy alapvető szükségleteit el tudja látni.

Munkánkat a következő elvek szerint végezzük:

Egyedi szükségletek – egyedi válaszok

Nincs két ugyanolyan helyzet, nincs két ugyanolyan személyiség. Szolgáltatásainkat rugalmasan alakítjuk annak érdekében, hogy a lehető legjobban passzoljanak az adott ügyfélhez. A támogatás módja teljes mértékben az egyéni szükségleteken alapszik.

Önálló életvitel

A cél, hogy ügyfelünk képesnek, önállónak érezze magát. Épp ezért a támogatás együttműködésre, a partneri viszonyra épül – a “semmit róluk, nélkülük” és a “semmit helyettük, nélkülük” elvek mentén.

Gondoskodás, megelőzés, fejlesztés

Gondozóink odaadással fordulnak ügyfeleink felé, mely garantálja a bizalmi légkör kialakulását. A személyi segítségnyújtás során az egyik legfontosabb cél az ellátott további egészségromlásának megelőzése, és lehetőség szerint állapotának fejlesztése.

Egyenlő hozzáférés esélye

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleink személyesen is hozzáférjenek közszolgáltatásokhoz és alapvető információkhoz, ezért úgy szervezzük meg támogatásukat, hogy erre lehetőségük nyíljon.

Naprakész, elhivatott szakemberek

Szakembereink felkészültek, kreatívak és tettrekészek. Segíteni vágynak, és mindent meg is tesznek azért, hogy a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek.

Szakmai együttműködések

Szolnok szociális szolgáltatói életének meghatározó, stabil résztvevője a Fűzfa Támogató Szolgálat. Az ügyfeleinket érintő speciális problémák megoldásában együttműködünk a szakma más szereplőivel, és a döntéshozók felé képviseljük ügyfeleinket.

CSAPATUNK

Annamária, Sándor, Judit, Marieke, Zoltán